Τηλ. 2384 091314
Κιν. 6979007283
Ξενώνας Λιόγερμα | Λουτράκι

Το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών

Θεραπευτικές ιδιότητες της Ιαματικής Υδροθεραπείας

Α.ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Η Ιαματική Λουτροθεραπεία λειτουργεί θεραπευτικά σε ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών από τα περισσότερα συστήματα (κυκλοφοριακό, νευρικό, μυοσκελετικό, δέρμα κλπ.) Πιο συγκεκριμένα θεραπεύει:
  1. Ρευματικές Παθήσεις
  2. Παθήσεις κυκλοφοριακού συστήματος (αρτηριακή υπέρταση, ανεπάρκεια στεφανιαίων αρτηριών ενδαρτηρίτιδες κάτω άκρων).
  3. Παθήσεις δερματικές (έκζεμα, δερματίτιδες κλπ.)
  4. Παθήσεις Γυναικολογικές (χρόνιες μεταφλεγμονώδεις καταστάσεις των σαλπίγγων και της μήτρας, λευκόρροια, ανεπάρκεια των ωοθηκών)
  5. Παθήσεις Περιφερειακών Νεύρων (νευρίτιδες, ριζίτιδες, νευραλγίες)
  6. Σύνδρομα από διαταραχές του νευροφυτικού συστήματος

 

  • ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Προλαμβάνει μόνιμες βλάβες (όπως είναι οι παθολογοανατομικές αλλοιώσεις, οι ατροφίες, οι παραμορφώσεις, οι αγκυλώσεις) και συμβάλλει στην αποκατάστασή τους.

 

Προχωρώντας στο εσωτερικό της Λουτρόπολης, ο επισκέπτης συναντά το «Αλεξάνδρειο» υδροθεραπευτήριο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που περιλαμβάνει 11 πισίνες με τεχνητούς καταρράκτες, χωρητικότητας εως 6 ατόμων η κάθε μία. Εκεί βρίσκεται και το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, έτοιμο να ενημερώσει όλους τους επισκέπτες δίνοντας τους κάθε πληροφορία.

 

Ξεχωριστή ομορφιά στον τόπο προσδίδουν οι φυσικοί καταρράκτες κατά μήκος του ποταμού, με ιαματικό νερό, όπου μπορεί ο επισκέπτης να κάνει το μπάνιο του τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αναψυχής.

 

Τα ιαματικά Λουτρά μας αποτελούν πόλο έλξης ,όχι μόνο για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας , αλλά και για τους νέους που θέλουν να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης μακριά απο τους έντονους ρυθμούς της πόλης.


Published on: 27 Οκτωβρίου 2016  -  Filed under: Γενικά  -  Tagged: , , , ,


No comments yet


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.