Τηλ. 2384 091314
Κιν. 6979007283
Ξενώνας Λιόγερμα | Λουτράκι

Το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών

Λίγα λόγια για τον Ξενώνα

Η απόλυτη αίσθηση της φύσης και του πρασίνου στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν και σε απόσταση 1,5 χλμ από τις ιαματικές πηγές Λουτρών Λουτρακίου, Αριδαίας (στο χωριό Λουτράκι), περιμένει να σας φιλοξενήσει ο Ξενώνας “Λιόγερμα” με άριστα εξοπλισμένους χώρους, σε δωμάτια με τζάκι ή με κοινό σαλόνι και τζάκι (για παρέες) και μοναδικό παραδοσιακό πρωινό. Με πάρκινκ και B/Q εύχεται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.

Ο Ξενώνας μας βρίσκεται σε ξεχωριστή τοποθεσία με απόσταση μόλις 500 μέτρων από τον επίγειο παράδεισο των φημισμένης Λουτρόπολης του Λουτρακίου. Μόνο αυτή η μικρή απόσταση θα βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και τα ζεστά ιαματικά νερά των Λουτρών Πόζαρ, τα ατελίωτα και γραφικά μονοπάτια του φαραγγιού των Λουτρών, του πανέμοφρους καταρράκτες και του Σπηλαιολογικού Πάρκου που βρίσκεται για χιλιάδες χρόνια στους πρόποδες του φαραγγιού.

Επίσης, εύκολα προσβάσιμο από τον Ξενώνα μας είναι και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν(Βόρας) καταστώντας έτσι τον ξενώνα μας το ιδανικό τουριστικό κατάλυμα για όλο τον χρόνο.

Ο Ξενώνας Λιόγερμα έχει κατασκευαστεί με σεβασμό στην παράδοση και στον φυσικό πλούτο της περιοχής. Είναι η ιδανική επιλογή τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι καθώς στην διάθεσή σας έχετε δωμάτια τα οποία διαθέτουν τζάκι και κλιματιστικό. Οι υπηρεσίες και τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζουν την άνεση και την πολυτέλεια αλλά και να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του επισκέπτη. Ανακαλύψτε την πεμτουσία της χαλάρωσης και της ήρεμης ζωής στη φύση και ανακαλύψτε του φυσικούς θυσαυρούς της γύρω περιοχής κάνοντας αποδράσεις όποτε το επιθυμείτε.

Τα δωμάτια του ξενώνα μας διαθέτουν άνετα μπαλκόνια για να απολαμβάνεται το καφέ ή το πρωινό σας με θέα το καταπράσινο βουνό. Επίσης, μπορείτε να απολάυσετε το γεύμα σας ή τον καφέ σας στο κιόσκι του ξενώνα μας συζητώντας με την αγαπημένη σας παρέα. Ο Ξενώνας Λιόγερμα σας βοηθά να αποβάλλετε τα καθημερινά άγχη της ζωής στην πόλη, όπως είναι το παρκάρισμα, αφού διαθέτει άνετο και περιφραγμένο πάρκινγκ για όλους επισκέπτες του. Τέλος, και για τους λιλιπούτειους επισκέπτες ο ξενώνας διαθέτει άνετη προσταυτευμένη αυλή με γκαζόν η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδι.


Published on: 27 Οκτωβρίου 2016  -  Filed under: Γενικά  -  Tagged: , , ,


No comments yet


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.